Home PageLed blog

LED blog

GU10 LED – Verdensnyhed – Kun hos Origoo LED

Comments Off on GU10 LED – Verdensnyhed – Kun hos Origoo LED

Vores nyeste GU10 LED er i en klasse for sig selv, og det med god grund. Udover at lyset er helt fantastisk og blandt det bedste man kan købe lige nu, kan denne Gu10 LED lysdæmpes UDEN BRUG AF EN LYSDÆMPER. Ja, du læste rigtigt. Nu kan du med denne GU10 LED få glæde af et dæmpet lys uden du behøves at installere en lysdæmper. LED pæren er forsynet med en særlig chip der giver dig mulighed for at dæmpe lyset i 3 niveauer blot ved at trykke på din afbryder. Lyset kan dæmpes 3 niveauer. Tænder du bare almindeligt for den lyser den for fuld styrke. Trykker du på din afbryder hurtigt 2 gange i træk, registrer chippen det og dæmper lyset 25{f4866c5e0124e3c9f5f112185b1da16bf858d0571d65f613cd0b29792b7edef2}. Trykker du på din afbryder 3 gange hurtigt i træk, bliver lyset dæmpet 50{f4866c5e0124e3c9f5f112185b1da16bf858d0571d65f613cd0b29792b7edef2}. Lysdæmper funktionen har 100{f4866c5e0124e3c9f5f112185b1da16bf858d0571d65f613cd0b29792b7edef2} hukommelse og bliver ved med at lyse med din indstilling indtil du igen trykker eller slukker på din afbryder. – Nemmere bliver det ikke!

Denne GU10 LED pære er udført i massivt aluminium med med huller der trækker rummets luft igennem pæren og afkøler den. LED lyset kommer fra en højkvalitets, professionel LED chip, der lyser med et flot, gyldent lys som vi kender det fra en halogenpære. Gu10 LED pæren er naturligvis gennemtestet af mig selv og den får mine bedste anbefalinger.

Lysdæmperfunktionen på denne GU10 LED er beregnet til dig der gerne vil kunne dæmpe lyset, men som ikke har en lysdæmper installeret.

Modellen kommer snart til salg i butikken. Har du spørgsmål mailer du bare.

LED pærer GU10 – Ny model

Comments Off on LED pærer GU10 – Ny model

LED pærer GU10 – Ny model

For 3 måneder siden fik jeg tilsendt en ny LED GU10 fra min leverandør.  LED pæren er forsynet med en høj kvalitets COB LED chip der holder betydeligt længere end de almindelige LED chips.  Effekten er på 5W med 420 lumen og erstatter nemt 40W halogen. GU10 LED pæren er naturligvis dæmpbar med de fleste lysdæmpere. Farvemæssigt lyser den med 2700 kelvin hvilket er det samme som en almindelig halogen pære. LED pæren er udført i massivt aluminium der er lakeret i en grå metalfarve. Det synes naturligvis ikke når den er monteret i din spotlight, men er med til at fortælle at der virkelig er gjort noget ud af pæren.

LED pæren har nu stået tændt i 3 måneder og jeg er virkelig overrasket over kvaliteten. Dette er virkelig en høj kvalitets LED pære der bare holder . Pæren har fået rigtig gode anmeldelser fra mine kunder, så du kan trygt købe dem. Jeg er sikker på at du ikke vil blive skuffet. Introduktionsprisen er kun 85 kr og du køber den her: GU10 LED

Ny LED GU10 Dæmpbar i sortiment

Comments Off on Ny LED GU10 Dæmpbar i sortiment

I dag er der kommet en ny LED GU10 på lager. Kvaliteten er noget af det bedste der er på markedet og slår alle de kendte mærkevarer. GU10 LEDen er en professionel LED pære, der er forsynet med den nyeste teknologi og udført i de absolut bedste materiale hvilket man tydelig kan mærke. Effekten er på 5W LED hvilket i dette tilfælde giver hele 455 lumen.  LED GU10 pæren lyser med 2700 kelvin hvilket er en varm hvid farve præcis som vi kender det fra en almindelig halogenpære, Farvegengivelsen er helt i top. GU10 LED pæren kan naturligvis lysdæmpes. Denne LED GU10 er til dig der vil have det absolut bedste! Tilbudsprisen er 85 kr pr stk inkl fragt.

Køb den nye LED GU10 her: LED GU10

Miljørigtige LED pærer

Comments Off on Miljørigtige LED pærer

En ny side har set dagen slys. Den omhandler naturligvis LED pærer i alle mulige modeller. Se den miljørigtige side om LED pærer LED Kongen her:

Miljørigtige LED pærer

Comments Off on Miljørigtige LED pærer

En ny side har set dagen slys. Den omhandler naturligvis LED pærer i alle mulige modeller. Se den miljørigtige side om LED pærer LED Kongen her:

Trådløs internet forstærker / Internet booster / extender WiFi

Comments Off on Trådløs internet forstærker / Internet booster / extender WiFi

Mit internet signal er for svagt.

Har du problemer med et svagt internet signal ? Vi kender det alle. Det svage internet signal driver os til vanvid og vi bruger formuer på udstyr der ikke virker tilstrækkeligt. En trådløs router sender med et svagt signal på kun 100mW hvilket kun er egnet til mindre lejligheder og fungerer bare ikke i et helt hus.

Nu er det slut med dårligt WIFI signal der ikke når rundt i hele huset.

Løsningen på dit svage internet signal er denne High Power signal forstærker/ WiFI forstærker. Med denne internet booster kan du undgå et svagt WiFi signal og forstærke et trådløst internet signal, så du får signal i HELE HUSET. Et almindeligt signal fra et modem, router eller repeater er så svagt at det har svært ved at nå igennem vægge og etager. Der er ganske enkelt ikke power nok og derfor har du et svagt internet signal.

Hvordan kan jeg forstærke mit trådløse internet / WiFi signal

Svaret er kort. Der er kun éen ting der kan hjælpe dig, og det er denne WiFi booster/ internet booster. En ægte signal forstærker der sender med 1000 mW – altså 10 gange så meget som enhver anden router, modem og repeater. Dit internet signal bliver så kraftigt at selv din nabo vil have et godt signal fra din internet forstærker. Forstærk dit trådløse internet signal med denne signal booster på 1000mW.

Hvordan fungerer en internet booster/ signal forstærker.?

Internet boosteren fungerer ved at udsende et kraftigt internet signal på hele 1000 mW der når igennem både kælder, stueetage og 1 sal.  For at du kan anvende denne trådløse internetforstærker skal du have et eksisterende modem/ router med aftagelig antenne. Du skruer din antenne af og monterer signalforstærkeren via det medfølgende kabel til din router. Herefter monterer du den medfølgende antenne på signalforstærkeren og tilslutter den til 230V. Du har nu internet signal i hele huset. Nemmere kan det ikke blive!

Hvad består signal forstærker pakken af?

1 x WiFi booster / extender WiFi på 1000mW

1 x Standard kabel der passer til alle modem/ routere med aftagelig antenne

1 x Strømforsyning 230V

1 x Brugsanvisning

Denne og andre wifi forstærkere køber du i butikken www.gumlo.dk

 

 

 

COB LED pærer | Hvad er det?

Comments Off on COB LED pærer | Hvad er det?

LED pærer med COB teknologi er en videreudvikling af den traditionelle LED vi kender. Princippet er, at man pakker en serie meget små COB LEDer tæt sammen så de sammen udgør én stor LED. Omkring LEDen er der påført et særligt polymermateriale der beskytter LEDen. COB LEDerne er monteret på en aluminiumsplade der hurtigt og effektiv leder varmen væk, hvilket forbedrer effektiviteten og levetiden. COB LEDer er kendte for sit store lysudbytter der giver helt på til 249 lumen pr. watt. COB LED pærer er derfor noget stærkere end almindelige LEDer.  COB teknologien er forholdsvis ny og derfor kan de være en smule dyrere end almindelige LED pærer.

 

 

Historien om LED pæren

Comments Off on Historien om LED pæren

Det pudsige med LED pærens historie er, at den er næsten lige så lang som glødepærens, men på grund af store huller i forskningsresultaterne er det faktisk først i 90erne at LED pæren for alvor kommer frem og viser en mulighed for glødepærens og sparepærens erstatning. Mange tror at en LED pære er en ny opfindelse, men faktisk er den over 100 år gammel. Det hele startede i 1878 hvor Edison opfandt den første glødepære. Kun 30 år efter opfindelsen satte Henry Joseph Round strøm til en krystal af Silicium Carbid og opdagede at den udsendte et svagt lys. Henry kaldte lyset for koldt lys, da der ikke blev udsendt varme fra krystallen. Henry var på tidspunktet ikke klar over at han havde opdaget LED-lyset og forfulgte ikke opfindelsen. Herefter gik der yderligere 14 år hvor endnu en opfinder opdager et et mineral kan udsende lys hvis det tilføres strøm.

Først i 1962 lykkedes det at få strøm ud af en menneske skabt diode. LED-lyset var meget begrænset og var i øvrigt infrarødt til at starte på. Senere blev lyset rødt, men havde stadig kun begrænsede anvendelsesmuligheder.

I 1970 kommer nye LED farver til, man havde nu en grøn farve og en rød farver og dermed kunne man også skabe gult LED-lys. Forskerne var klar over at det var nødvendigt at fokusere på den blå farve, da man med den og de øvrige farver kunne frembringe et hvidt LED-lys. Lysstyrken var på tidspunktet stadig svagt og først i 1980erne kunne man frembringe et LED-lys der var kraftigt nok til at kunne bruges udendørs i sollys.

I 1990erne sker der et gennembrud der skulle få stor betydning for LED pæren. Det blå LED-lys blev skabt ved et tilfælde. Nu var vejen for det hvide lys banet. Undervejs opdagede man et lille problem med LED-lyset. Henry kaldte lyset koldt lys fordi det ikke udskilte strålevarme, men nu havde man opdaget at der faktisk blev ret varmt omkring selve LEDen. Et problem der stadig findes i dag, da varmen er det der i sidste ende dræber en LED pære. Holdbarheden på en LED GU10 afhænger derfor at hvor godt den kan slippe af med varmen. Derfor vil du kunne se på mange af Origoo.dks LED pærer at de er forsynet med et gitter af aluminium der skal aflede varmen og forlænge levetiden på LED pæren.

Hvilken styrke skal min LED pære have?

Comments Off on Hvilken styrke skal min LED pære have?

En LED pære lysstyrke er ikke helt som vi er vant til som med en almindelig pære. Lysstyrken måles nu ikke kun i W, men også i lumen. Det næste problem er hos mange forhandlere en overvurdering af af LEDens lysstyrke. I populær tale siger man at en 3W LED-pære kan erstatte en 35W halogenspot. Det kan den IKKE! Det er en udpræget misforståelse der hermed manes til jorden. Skal du have erstattet din 35W halogen, skal du op på 4-5W. Hos Origoo LED lys anbefaler vi at købe min. 4W LED som erstatning. Har du mulighed for at anvende en lysdæmper skal du helt klart bruge op til 9W LED-lys.

LED belysning i stuen

Comments Off on LED belysning i stuen

I stuen skal man skelne mellem lamper til funktionel LED belysning og lamper til stemningsbelysning. Den funktionelle LED belysning er knyttet til funktioner og elementer der kræver særligt lys. Eksempelvis fremhæver man gerne reoler, billeder, malerier, kunst og pynt med LED spots. Stemningsbelysningen skal blandt andet hjælpe til at understrege rummets form, og skabe små rum i rummet som indbyder til hygge og nærværd. Ekspempelvis som hyggebelysning omkring sofahjørnet eller lænestolen. Læselyset ved lænestolen er med til at skabe hygge, ikke bare for den der sidder der og læser, men også for alle andre. Også i stuen er tendensen en tilbagevenden til den bløde LED belysning.. Lamperne er meget i stil med dem du kan huske fra dine bedsteforældre, både hvad angår farve og form, men blot i højteknologiske materialer og med LED belysning. Vi er trætte af at sidde i 90ernes kraftige halogen spots. Et lille tip er at du kan skabe en god grundbelysning ved at placere lamper med samme styrke i hvert hjørne af rummet. For at skabe en god punktbelysning, skal du gøre dig klart, hvor i stuen du har behov for et særligt lys. Lampeoverskud giver mere fleksibilitet. Anvend vores LED E14 pærer i de små bordlamper og brug de større E27 LED-pærer i gulvlamper og pendler.

Brug LED pærer i dit køkken

Comments Off on Brug LED pærer i dit køkken

Der er kommet meget fokus på køkkenet, og der er lige så meget status i de rigtige LED pærer , som der er i de rigtige knive der hænger på væggen. Stilen må gerne være og her kommer de kraftige LED GU10 pærer ind i billedet. Samtalekøkkenet lever i bedste velgående i det moderne hjem. I køkkenet arbejder vi primært med en funktionel LED-belysning. Enten til madlavning eller over spisebordet der også bruges som arbejdsplads. I køkkenet anvendes GU5.3 LED pærer ofte. Over spisebordet bør der være en pendellampe der ikke blænder men som samtidig giver et godt lys ned på bordet. Afstanden fra lampen og ned til køkkenbordet bør være ca. en halv meter. I disse lamper kan du med stor fordel anvende en LED pære med en E27 sokkel der er standard i mange lamper. Forsøg gerne at holde de kraftige LED pærer væk fra spisebordet. Brug LED-bånd til fremhævelse af detaljer som for eksempel under køkkenbordet eller under skabene langs soklen.

LED lys i soveværelset

Comments Off on LED lys i soveværelset

De færreste benytter udelukkende soveværelset til at sove i. Mange læser, klæder sig på og lægger makeup i dette rum. Brugen stiller store krav til en alsidig LED belysning, som skal kunne være romantisk, men samtidig praktisk. – For lidt LED lys og forkert LED lys begrænser mulighederne. Generelt går tendensen mod en mere human og blød belysning. Hvor vi tidligere så meget halogenlys, som er ret hård belysning og ikke just lægger op til hygge, vælger man nu i stigende grad den hyggelige belysning. I soveværelset er der ikke nødvendigvis behov for ovenbelysning. Har du brug for ovenbelysning i form af spots kan du med stor fordel anvende vores LED-pære GU10 med et varmt hvidt lys. På den måde holder du stadig hyggen. Til den lidt mere varierede LED lyssætning kan du til dine sendelamper anvende en LED E27 pære.

LED pærer og RA-værdi

Comments Off on LED pærer og RA-værdi

Når det kommer til en lyskildes evne til at gengive de farver vi kan se, taler vi om et begreb der hedder RA-værdi. En RA-værdi er en målestok for hvor god LED pæren er til vise farvespektrummet. Måleenheden går fra 0-100 hvor 100 svarer til solens lys og bliver betragtet som det perfekte. En gammeldags glødepære har en RA-værdi på ca. 95. Når man køber LED kan man ikke undgå at gå en smule på kompromis med RA-værdien. Det skyldes at en LED pære er elektronisk lys og med det, er det sværere at ramme det samme som en glødepære. Der findes LED pærer med en RA-værdi på 90-100 rundt omkring på nettet. I langt de fleste tilfælde er det et markedsførings trick og de lyser i virkeligheden med en RA værdi på maks 80. Skal man have en LED pære med en RA værdi på 90-100 skal man minimum betale 500 kr pr. lyskilde. Spørgsmålet er så hvornår man skal anvende dem. En RA-værdi på over 90 er primært forbeholdt professionelle som malere, kunstnere og fotografer der arbejder med farver og nuancer. Som almindelig forbruger har man ikke behovet og man vil ikke bemærke forskellen. Som udgangspunkt skal man gå efter en RA-værdi på 80-90.

LED pærer-guide

Comments Off on LED pærer-guide

Vi danskere er besatte af lys. Så snart solen bryder igennem vinteres gråkolde skysuppe, står vi med åbne jakker, forårsforkølelse, et sagligt smil og misser med øjnene mod lyset. Men lys er mere end terapi. Det er design, det er arkitektur og det er rum. Arkitektur, rum og design handler nemlig primært om måden hvorpå lyset brydes og reflekteres af en overflade. Lys kan fremhæve detaljer, skabe kontraster, give dybde og bygge rum i rummet. Et hvert rum kan forvandles fuldstændigt med et tryk på en kontakt. Lyset er helt afgørende for, hvilken fornemmelse du får, når du træder ind i et rum. Det er lyset der giver hjemmet personlighed. En korrekt belysning gør et middelmådigt hjem indbydende, og et forkert lys gør et rum middelmådigt. Med lys er det som med alt andet – moden skifter og teknologien ændrer vores muligheder. Det er her LED pærer kommer ind i billedet. LED lys bruger du til generel belysning, til at markere og skabe kontraster, fremhæve effekter og arkitektur. Med moderne LED pærer fra Origoo.dk er du sikret en flot og funktionel belysning langt ud i fremtiden.

Velkommen til Origoo.dks blog

Comments Off on Velkommen til Origoo.dks blog

Så kom origoo.dk LED lys online. Tiden er primært blevet brugt til at finde en pålidelig leverandør af LED pærer der ikke havde skruet priserne i vejret på grund af efterspørgslen. LED lys har været fremme længe, men først de senere år er kvalitet blevet så god at det rent faktisk kan anvendes til noget. Formålet med origoo.dk er at tilbyde private så vel som virksomheder kvalitets LED pærer til en pris hvor alle kan være med. Mange LED pærer koster i dag snildt 200 kr pr. stk og det er der absolut ingen grund til. Fortjenesten er blandt mange forhandlere enorm, og det vil origoo.dk have lavet om på. ALLE skal have råd til LED lys.! Derfor tilbyder vi nu kvalitets LED til halv pris. Du køber direkte hos importøren og undgår dyre mellemled. Halv pris er ikke bare et salgstrick. – Det er virkelig halv pris og så er der oven i købet gratis levering på ALLE ordrer.! Hjælp gerne med til at sprede budskabet blandt venner, familie og kollegaer. Varmt velkommen hos origoo.dk LED

LED E27 – Teknologien bag LED

Comments Off on LED E27 – Teknologien bag LED

Igennem de sidste 100 år har E27 pæren været brugt i alle hjem. E27 er en betegnelse for for den sokkel der sidder nederst på pæren. Som vi alle ved blev den første glødepære opfundet af Thomas Edison og E i E27 står faktisk for Edison og tallet 27 står for 27 mm. Den originale betegnelse er derfor Edison 27 mm. Den nyeste type af E27 pæren er i en LED udgave. LED E27 er den moderne betegnelse. Vi ved at E27 er en betegnelse for størrelsen og typen af fatningen. Vi ved også at LED er elektronisk lys, men vi ved ikke hvordan en LED E27 er opbygget, så det kigger vi nærmere på her.

Teknologien i en LED E27, og alle andre LEDer er det man kalder en SSL teknologi. I stedet for at udsende lys fra et vaccum som en traditionel glødepære, udsender en LED E27 lys fra et fast materiale. Det faste materiale i en LED kaldes for en halvleder. En LED udsender så et lys når elektroner bevæger sig rundt inde i halvlederen. Selve halvlederen er lavet af positive og negative komponenter . De positive ladet dele har huller, eller åbninger til elektronerne og de negative ladet komponenter har frie elektroner der svæver rundt. Når der sendes strøm igennem halvlederen bliver sendes elektronerne fra den negative del til den positive del. Når elektronerne sendes mod hullerne i den positive del udsender de et stærkt lys.

LED GU10 pære

Comments Off on LED GU10 pære

GU10 pæren har været anvendt til grundbelysning i mange år.  Der findes snart ikke et hus der et eller andet sted har monteret disse spotlights. Enten som indbygget i loftet eller i en påbygget spotlampe. Hos Origoo.dk har vi valgt at sælge den model LED GU10 pære hvor du får absolut mest for pengene. Der findes et hav af modeller til priser der svinger lige så meget som udvalget. Det er en jungle hvor de fleste forhandlere sælger til alt for høje priser. En LED Gu10 pære behøves ikke at være dyr for at være god. Det handler udelukkende om hvor meget forhandleren vil være bekendt at tjene på sin LED Gu10 pære. Når man leder efter en LED GU10 pære anbefaler Origoo.dk at man kigger efter en pære med en god farvegengivelse på 80-90 RA. RA-værdien fortæller hvor god LEDen er til at gengive farvespekrtummet. Til den almindelige husholdning er en RA værdi på 80-85 perfekt. Der findes mærker der markedsfører LED pærer med en RA-værdi på + 90 til meget lave priser. Dem skal man holde sig fra det blot er et salgstrick.  En LED pære med en RA værdi på 95 skal koste min. 500 kr hvis det skal være ægte. Lyseffektiviteten kan være meget forskellig. Som hovedregel kan man sige at hvis du vil have erstattet 35W skal du her på www.origoo.dk vælge en LED GU10 pære på 4W.

Nyeste GU10 LED

Comments Off on Nyeste GU10 LED

Der findes RIGTIG mange LED GU10 pærer på markedet og der kan være langt i mellem de gode af dem. Origoo.dk har haft rigtig mange LEDer imellem hænderne og har vurderet hvilken model der giver mest valuta for pengene. Valget er landet på en serie af GU10 LEDer der er blevet anbefalet af foreningen Go´Energi.  Det særlige ved denne serie er at det er den udgave der giver absolut mest for pengene. Du får en god farvegengivelse i en en GU10 LED pære med kvalitetsmaterialer i blandt andet aluminium, der forlænger levetiden. Selve LED GU10 pæren består af en række LEDer af typen SMD 5050 der indeholder LEDer i forskellige styrker. GU10 LED pæren leveres i flere forskellige styrker og med mulighed for at vælge farvetemperatur.

LED lamper

Comments Off on LED lamper

Origoo.dk har udvidet sortimentet og tilbyder nu også flotte LED lamper fra danske illumina. Illumina har specialiseret sig i kvalitets LED lamper til både indendørs brug og udendørs brug. LED lamper fra illumina er alle skåret ud af en massiv blok af aluminium, der herefter er lakeret. Kvaliteten er det bedste inden for LED lamper. Som noget nyt tilbyder Origoo også LED spots til indbygning i loftet. Se det flotte udvalg af LED lamper her: Lamper med LEDLED spots

LED lampor

Comments Off on LED lampor

På origoo.se vi erbjuda ett unikt utbud av LED-lampor. Utbudet är stort och vi är särskilt stolta över att särskild serie LED lampor för ljuskronor och kristallkronor. Ska du använda LED-spot lampor, har vi också ett populärt sortiment av LED-spotlights för både inom-och utomhusbruk. Bland de LED populära platserna är LED GU10 och GU5.3 LED. Se samlingen i nätbutiken

Online butikken i Sverige er nu åbnet | Origoo LED lampor

Comments Off on Online butikken i Sverige er nu åbnet | Origoo LED lampor

Nu har alle vore Svenske kunder også mulighed for at nyde godt af de utrolige lave priser. Se siden her Origoo LED lampor.  På Origoo LED lampor tilbyder vi LED GU10 – LED E27 – LED G9 – LED G4 – LED GU5.3 og meget mere.